Image

A Fészekrakó, az Otthonteremtő, valamint az Újszülöttek pénzügyi alapok


A Fészek Alapítványon belül a dunaszerdahelyi városi képviselő-testület, valamint az alapítvány igazgatótanácsának döntése alapján három pénzügyi alap jött létre: a Fészekrakó, az Otthonteremtő, valamit az Újszülöttek Alap.

Mindhárom pénzügyi alap kizárólagos célja a családok támogatása, ami az említett alapítvány révén történik, melynek egyedüli alapítója Dunaszerdahely Város. Hogy a támogatást a dunaszerdahelyi lakos megkaphassa, annak alapvető feltétele, hogy írásos kérelmet nyújtson be az alapítványhoz, hiszen csak az alapján lehet a pénzügyi segítséget folyósítani. Maga a támogatás ugyanis nem jár alanyi jogon, és azt csak természetes személy kérelmezheti.

Dunaszerdahely város költségvetéséből folyósított támogatás felhasználásának feltételei a „Nové bývanie - Fészekrakó” alap keretében

A „Nadácia Hniezdo - Fészek Alapítvány”-t Dunaszerdahely város hozta létre közhasznú célok támogatása céljából, elsősorban a város körültekintő fejlesztésének és lakosságának támogatása, valamint a fiatal családok városban tartása és lakáshelyzetük javítása érdekében. E célból az alapítvány igazgatótanácsának döntése alapján létrejön a "Nové bývanie - Fészekrakó" alap, amelynek anyagi eszközeit a következő feltételek alapján kell felhasználni:

LINK

Dunaszerdahely város költségvetéséből folyósított támogatás felhasználásának feltételei a „Zriadenie domova – Otthonteremtő“ alap keretében

A „Nadácia Hniezdo - Fészek Alapítvány”-t Dunaszerdahely város hozta létre közhasznú célok támogatása céljából, elsősorban a város körültekintő fejlesztésének és lakosságának támogatása, valamint a fiatal családok városban tartása és lakáshelyzetük javítása érdekében. E célból az alapítvány igazgatótanácsának döntése alapján létrejön a „Zriadenie domova - Otthonteremtő“ alap, amelynek anyagi eszközeit a következő feltételek alapján kell felhasználni:

LINK

Dunaszerdahely város költségvetéséből folyósított támogatás felhasználásának feltételei a „Novorodenci - Újszülöttek“ alap keretében

A „Nadácia Hniezdo - Fészek Alapítvány”-t Dunaszerdahely város hozta létre közhasznú célok támogatása céljából, elsősorban a város körültekintő fejlesztésének és lakosságának támogatása, valamint a fiatal családok városban tartása és lakáshelyzetük javítása érdekében. E célból az alapítvány igazgatótanácsának döntése alapján létrejön a „Novorodenci - Újszülöttek“ alap, amelynek anyagi eszközeit a következő feltételek alapján kell felhasználni:

LINK

A Fészek Alapítvány pénzügyi alapjaiból igényelhető támogatások teljes és pontos feltételrendszere itt érhető el.